Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Negyven éves korom óta
  2024-03-18 22:55:32, hétfő
 
   
  Megjártam ma a várost, el szerettem volna intézni a lakásbiztosításom átdolgozását annak megfelelően, hogy a társasház biztosításban mik kerültek biztosításra. Elindultam hamarabb, hogy elintézzem öt fotó előhívását. Apáék esküvői fotóját kaptam meg nagyon rossz állapotban, öcsémmel az óvodai magyar jelmezes kislányos fotónkat, anyám apja fotóját a harmincas évekből, az anyjáét és anyámról egy festményt. Anyám nagyon szép volt, mint egy angyal. Az apja csodálatos férfi külsővel rendelkezett. Azt mondta a fotós, hogy háromezer forintért apáék gyűrött fotóját meg tudja renoválni, úgyhogy elkértem anyámtól az eredetit, adassa fel postán nekem. Már majdnem tele van az új fotóalbumom, de rengeteg szakadt, megtépázott gyerekkori képem van, majd egyszer rendbe hozatom őket is, mint a Bagoly Katalinos hét hónapos kori fotómat.
Megkérdeztem, hol van az illemhely a Centrumban, hát az első emeleten a cipőosztály végén.
Onnan mentem keresni a társasházi ügyvéd irodáját, de Széchenyi u. 93-at kerestem és olyan cím egyáltalán nincsen. Úgy következnek a főutcán a házszámok, hogy egyesek között majdnem tíz szám különbég van, vagy ezeket beépítették a dufartos bérházak mögé. Meg is találtam egy parkolót Széchenyi 95 szám alatt, de a 93 kimaradt. Felhívtam az ügyvédet, hogy nem találom a házszámot. Azt mondta, 63. Mondtam, hogy elnézést, pár percet késni fogok. Aztán ugyanúgy jártam, mint a 93 számmal, kimaradt, hiába mentem be a dufartokba, hátul nem találtam a házszámot a bérházak mögött. Nincs okostelefonom, hogy megnéztem volna, merre van, előtte meg nem tudtam, hogy ilyen nehéz lesz megtalálni. Úgyhogy elmentem a biztosítóba, ahol kivártam a hosszú sort és mondtam, hogy miért jöttem. Hát látnia kellene a társasház által megkötött biztosítást. Mondtam, hogy üvegkár talán egyikben sincsen, csak különleges üveg.Úgyhogy tanácstalan vagyok, mert nem tudom, miket kell bebiztosítani így. Írtam levelet hazajövetelem után az ügyvédnek, de még nem válaszolt. Kellemetlen, mert hiába várt engem, s neki is az idő pénz.

1990-ben, amikor népszámlálást végeztem, megkaptam Hámor két körzetét. Józsi, a felső szomszéd járt velem kíséretként. Minden panaszt, amit a lakók elmondtak, beírtam a Megjegyzés rovatba, meg a házszámok helyes sorrendjét. Én balek, azt hittem, valakit ez érdekelni fog. Át akarták íratni velem az összes ívet a Megjegyzés rovatok miatt, ráadásul a két körzet közül csak egynek az árát fizették meg. Hát ebben a városban talán soha nem voltak a házszámok letisztázva.

A Tanácsház térnél bementem egy kávézóba, megittam egy kávét, hogy le tudjak menni az illemhelyre, úgy jöttem haza, mentem a Pennybe pár dologért. Szerencsére elmaradt az ájulás-érzés, meg a sípolás. Aggódom az állandó vizelet telítődés miatt. Az asszisztensnő szerint, ahogyan öregszünk, úgy süllyed le minden a méhvel együtt.
Hát így jártam, nem sikerült az egyeztetés. Ráadásul a levél tárgyába a meghiúsult egyeztetés helyett meghiúsult találkozást írtam. Időnként nagyokat hibázok. Régen kétszer fordult ilyen elő. Egyszer elgépeltem egy alkatrésznek a cikkszámát és más jött meg ahelyett, ami kellett volna. Egyszer meg összetéptem egy fontos alkatrészpapírt. Ezt Soós, a munkatársam apró darabokat rakosgatva összeragasztotta és lefénymásoltam. Mennyire nehéz utólag lerendezni a hibákat, tévedéseket!

Holnap festetni fogok, már előkészítettem mindent. Lesz mivel utána dolgozni, míg mindent helyre teszek.

A tarkedlis oldalról azóta nem küldenek hírlevelet, amióta megírtam a véleményemet, belinkelve a gépet, amelynek a csövét fánktöltőként árulták. Már át van javítva náluk fánktöltő csőre. A tarkedli sütőt még ajándékba adni is szégyen lenne, annyira gyenge minőség.

Telefonáltam a múlt héten egy nagyon kedves számítógépes ismerősömnek, hogy valamit elrontottam a gépen, mikor egy levelezőt akartam nyitni. Mikrosefthez regisztráltam be véletlenül, nem lehet törölni, mert a skypere akar kódot küldeni. Hotmail lett volna, azt hiszem. Megszűnik a szolgáltató saját levelezője, már nem jön egyáltalán levél, amióta jelszót cserélt az egyik ügyintéző. Eddig beléptem az oldalukon, de a múlt héttől nem lehet, mert odatettek egy táblát, amire ráírták, hogy mikortól fogják megszüntetni a levelezőjüket. Mivel kicsi a képernyőm, nem tudok rákattintani a belépés gombra. Hiába próbálom kicsinyíteni az oldalt, nem sikerül. Én nem tudok haladni a modern dolgokkal, esetlen a két kezem is, képtelen vagyok bánni az okostelefonnal is. Úgy vagyok vele, mint a vasalóval, vettem magamnak hagyományosat, gőzölés nélkülit.

Mikor felhívtam a gépes ismerősömet és bele akartam szólni a telefonba, befulladtam, hatalmas erő volt rajtam és egy hörgős, érthetetlen bemutatkozás lett ziláló tüdővel belőle. Nagyon szégyelltem magamat. Senki sem hinné el, hogy 2004-ig tisztán csengő hangom volt. De már azért sem tudok beszélni, mert sem fogam, sem ínnyem, sem szájpadlásom nincsen, elméletben evésre sem vagyok képes. Mindezt tették velem azért, mert ismételték a tökéletes magyar nyelv és tiszta hang ellenes népek tetteit, betegségeit aszerint, mit hajtottak végre. Így termelték ki őket. A miskolciak között volt olyan, aki közölte a struma gondozó előtt jópár éve, hogy neki elment a hangja, amikor férjhez ment és házaséletet élt. Tehát az elmeosztályuk szerint a nemi élet lemélyíti a hangot, már biztosan kipróbálták a szenteken, embereken, mint szív ellenes merényleteiket.

Negyven éves korom óta tart a kínzásom, kivégzésem megállás nélkül.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összeragasztotta, alkatrészpapírt, előkészítettem, merényleteiket, lefénymásoltam, okostelefonnal, asszisztensnő, népszámlálást, fánktöltőként, regisztráltam, levelezőjüket, hagyományosat, elmeosztályuk, okostelefonom, hazajövetelem, bebiztosítani, biztosításban, megszüntetni, mikrosefthez, véleményemet, megkérdeztem, telefonáltam, átdolgozását, szájpadlásom, bemutatkozás, kicsinyíteni, biztosításra, rendelkezett, alkatrésznek, számítógépes, rákattintani, ismerősömnek, megtépázott, fotóalbumom, összetéptem, biztosítást, lakásbiztosításom átdolgozását, társasház biztosításban, óvodai magyar, harmincas évekből, apja csodálatos, első emeleten, cipőosztály végén, társasházi ügyvéd, dufartos bérházak, parkolót Széchenyi, bérházak mögött, hosszú sort, társasház által, felső szomszéd, lakók elmondtak, házszámok helyes, Bagoly Katalinos,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Sose bánj semmit  Adakozás  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Krisztinától  A sors  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Alázat  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Fekete István - Akác  Egy maradéktalanul uralt világ  Paul David Tripp Április 19  Szívem tiéd  Ne kapaszkodj magasabbra,  Fekete István - Akác  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Hogy lehet megtartani  Png lepke  Kellemes délutánt kívánok  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Németh László tollából  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kerüld el az evangélium örömén...  Kaffka_Margit  Akarat  Akarat  képre írva  Adakozás  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  képre írva  Hiányzik  Idő  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Akarat  Éretlen vers  s immár én is felragyogva, ért...  Jó éjszakát  Png virág  Radikális szeretet  Szép estét  Png virág  Az igazi szeretetért rendszeri...  Alázat  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Png telefon  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Popper Péter szavai  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Mindig jusson idő nevetni  Png cica  Éretlen vers  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Egy maradéktalanul uralt világ  Mi lenne ha  képre írva  Alázat  Elköszönt  Nevem  Erdőn  Paul David Tripp Április 20  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Png nő  Akarat  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Reménység és erő Krisztustól e...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Nagyi telefonál  Leonardo da Vinci gondolata  Png csokor  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Akarat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png kutya 
Bejegyzés Címkék
lakásbiztosításom átdolgozását, társasház biztosításban, óvodai magyar, harmincas évekből, apja csodálatos, első emeleten, cipőosztály végén, társasházi ügyvéd, dufartos bérházak, parkolót Széchenyi, bérházak mögött, hosszú sort, társasház által, felső szomszéd, lakók elmondtak, házszámok helyes, összes ívet, árát fizették, városban talán, házszámok letisztázva, állandó vizelet, asszisztensnő szerint, méhvel együtt, levél tárgyába, meghiúsult egyeztetés, fontos alkatrészpapírt, munkatársam apró, tarkedlis oldalról, csövét fánktöltőként, tarkedli sütőt, múlt héten, nagyon kedves, levelezőt akartam, skypere akar, szolgáltató saját, egyik ügyintéző, múlt héttől, belépés gombra, modern dolgokkal, gépes ismerősömet, tökéletes magyar, miskolciak között, struma gondozó, elmeosztályuk szerint, nemi élet, összeragasztotta, alkatrészpapírt, előkészítettem, merényleteiket, lefénymásoltam, okostelefonnal, asszisztensnő, népszámlálást, fánktöltőként, regisztráltam, levelezőjüket, hagyományosat, elmeosztályuk, okostelefonom, hazajövetelem, bebiztosítani, biztosításban, megszüntetni, mikrosefthez, véleményemet, megkérdeztem, telefonáltam, átdolgozását, szájpadlásom, bemutatkozás, kicsinyíteni, biztosításra, rendelkezett, alkatrésznek, számítógépes, rákattintani, ismerősömnek, megtépázott, fotóalbumom, összetéptem, biztosítást, kellemetlen, elrontottam, betegségeit, találkozást, befulladtam, következnek, illemhelyre, tévedéseket, beépítették, ismerősömet, érthetetlen, tanácstalan, szerencsére, munkatársam, cipőosztály, szégyelltem, szolgáltató, letisztázva, megfelelően, kipróbálták, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 8590
  • e Hónap: 14831
  • e Év: 67097
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.